شرط کار فرهنگی «صبر و امید» است | بهره گیری دشمن از ابزار رسانه برای ترویج اسلام هراسی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین محسن قمی معاون ارتباطات و امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری در همایش «آکادمی اسلامی آلمان و ظرفیت های بین المللی حوزه های علمیه» که عصر امروز در سالن کنفرانس مجتمع امام خمینی(ره) برگزار شد، با بیان این که آیت الله بهشتی هنگامی که از آلمان بازگشت به تربیت مبلغ بین المللی برای تبلیغ در آن جا پرداخت، گفت: امروز به لطف امام زمان(عج) یکی از آرمان های شهید بهشتی در حال تحقق است و ان هم همین مرکز اسلامی هامبورگ است که تشکیل شده و هم اکنون پنجمین سالگرد تأسیس خود را پشت سر می گذارد.
وی با بیان این که برخی تحقق حوزه علمیه در اروپا را رویایی بیش نمی دانستند، اظهار داشت: امروز مشاهده می کنیم که طلاب اروپایی تربیت شده اند و در حال تبلیغ دین در ان مملکت هستند.
حجت الاسلام والمسلمین قمی نیت و انگیزه خالص را یکی از بارزترین شاخصه های طلاب اروپایی دانست و عنوان کر: این طلاب از انگیزه قوی و استعداد درخشانی برخوردار هستند و برخی از آن ها هم مسلط به چند زبان بوده و به خوبی از امکاناتی که در اختیار آن ها قرار دارد، استفاده می کنند.
معاون ارتباطات و امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری با بیان این که هدف از تشکیل حوزه های علمیه در خارج مخاطب قرار دادن بشریت در قبال رساندن پیام دین است، ابراز کرد: ما می خواهیم بگوییم دین اسلام برای نژاد خاص و یا مسلمانان و یا حتی شیعیان نیست، بلکه طبق آیات قرآن کریم برای همه انسان ها است.
وی شرط کار فرهنگی را «صبر و امید» دانست و خطاب به طلاب اروپایی بیان کرد: اگر کسی امید نداشته باشد، نمی تواند کار طلبگی انجام دهد، همچنین یک طلبه باید بداند که ممکن است کار تبلیغی اش زود نتیجه ندهد، اما وقتی به ثمر نشست، نتیجه ای عظیم خواهد داد.
حجت الاسلام والمسلمین قمی با تأکید بر این که امروزه بشریت به نوعی سرخوردگی مبتلا شده و به بن بست فکری رسیده است، اضافه کرد: غربی ها امروزه از بی عدالتی های موجود در مکاتب خودشان رنج می برند و همین می تواند ظرفیتی مناسب برای رساندن پیام اسلام ناب به آن ها باشد، زیرا در هنگام مواجهه با مبانی ناب اسلامی بی تردید به آن گرایش پیدا خواهند کرد.
معاون ارتباطات و امور بین الملل دفتر مقام معظم رهبری جهت سختی کار تبلیغی در غرب را اینگونه توصیف کرد: اسلام از آغازین روزهای خود با نوعی دشمنی و سیاه نمایی از سوی دشمنان مواجه بود؛ امروزه نیز دشمن با استفاده از ابزارهای رسانه ای نوعی اسلام هراسی را ترویج می کند و این کار، مقداری امر تبلیغ را با مشکل مواجه می کند، بر این اساس همت طلاب باید بسیار بالا و قوی باشد.
وی با اشاره به این که اسلام در عرصه صلح پیشگام است، تأکید کرد: آمریکایی که تجربه استفاده از بمب اتم را دارد و همه می دانند که در عراق هزاران انسان و کودک بی گناه را به قتل رساند، امروزه ادعای حقوق بشر می کند و همه این ها در حالی است که بزرگان دینی ما همچون امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب حتی یک بار هم دست به خشونت نبرده اند و قائل به آن هستند که ما فقط از خودمان در برابر دشمن دفاع می کنیم./841/پ۲۰۲/ج